Clarity principe: Samen scherp

Onze drie principes vormen te basis van ons teamwork en onze samenwerkingen. Het is onze belofte aan iedereen die bij ons betrokken is.

clarity-amsterdam-development-agency.jpg

Wij zijn samen scherp

Jouw expertise staat aan de basis van onze werkzaamheden. Jij kent jouw doelgroep en markt als geen ander, en hetzelfde geldt voor ons. In plaats van simpelweg 'ja' te zeggen, dagen wij elkaar uit en tillen we samen de ideeën naar een hoger niveau. Zo zijn wij samen scherp.

Hoe gaat dat in de praktijk? Ten eerste begint dit met een duidelijke richting. Een gezamenlijke visie. Wat zijn de overkoepelende vraagstukken en knelpunten? Hoe kunnen wij software ontwikkelen dat hier écht aan bijdraagt? Dit wordt duidelijk in een centraal projectplan. Hiervoor hebben wij de Clarity Session in het leven geroepen. Zo bieden wij een sterk fundament voor de volgende stap.

Bij Clarity zijn wij jouw kritische sparringspartner, altijd met het doel om samen de volgende stap te zetten.

Samen naar online succes

Bij ons ontwikkelproces blijf jij nauw betrokken. Tijdens wireframing werken wij gezamenlijk aan de software structuur. Met een design prototype kunnen wij vroegtijdig feedback verwerken. Zo werken wij gestructureerd toe naar een high-end MVP, die ons snel inzicht geeft in de eerste gebruikersfeedback. Zo staat er een schaalbare eerste versie die onderbouwd geoptimaliseerd kan worden. Zo streven wij samen naar online succes.